La toate serviciile noastre oferim Serviciu expediere prin curier al aparatului si inapoi catre client reparat, daca este cazul.

Inlocuire mufa incarcare, casca, difuzor, microfon, camera, touchscreen, reparatii terminale care au intrat in contact cu lichide

Inlocuire acumulator telefon tableta laptop

Comtek GSM ofera cel mai bun serviciu la cel mai mic pret de inlocuire acumulator pentru orice telefon, tableta si laptop. Vino la servicul nostru de pe Calea Griviței 403 si in cateva minute iti inlocuim acumulatorul!

Operatiuni software :deblocari, decodari, resoftare telefon, tableta

Indiferent de modelul tabletei sau al telefonului oferim servicii complete de deblocari, decodare si resoftare in serviciul nostru. Oferim asistenta pentru orice model, chiar si pentru cele mai noi modele de smartphone-uri si tablete.

Inlocuire geam sticla sparta Samsung si Apple

Serviciul nostru autorizat GSM va inlocuieste geamul de sticla pentru orice model Samsung si Apple.

Lucram cu grija, rapid si la cel mai bun pret!

Reparatii smartphone si gadgeturi

Comtek GSM a fost creat din dorinta de a oferi servicii de reparatii mobile si alte gadgeturi de calitate superioara celor care intampina probleme cu terminalele lor.

Ne-am unit intr-o echipa competitiva, serioasa si dedicata si incercam in fiecare zi evoluam si sa fim mai buni. Indiferent de problema intampinata, specialistii nostri in telefonie le vor rezolva in cel mai scurt timp.

Ne-am remarcat de-a lungul timpului prin punctualitate seriozitate si simt de raspundere, care, dupa parerea noastra, sunt elemente cheie in reparatiile mobile.Bineinteles, clientul isi doreste terminalul inapoi reparat intr-un timp foarte scurt. Incercam in fiecare zi sa ne depasim conditia si sa depasim termene, bariere si pragurile limitelor noastre.

Service autorizat Bucuresti

Suntem un service autorizat si specializat in reparatia obiectelor electronice, precum telefoane mobile, laptopuri, tablete sau alte gadgeturi si oferim calitate si servicii ireprosabile la cele mai bune preturi.

Realizam orice fel de reparatie, de la inlocuirea acumulatorului sau a display-ului pana la operatii mai ample si mai dificile precum inlocuirea diverselor flexuri, inlocuirea antenelor de semnal sau a motorasului de vibratie.

Efectuam de asemenea reparatii si pentru tablete: inlocuire ansamblu display + touchscreen, reparatii placa de baza, upgrade sau downgrade software, inlocuirea carcasei sau inlocuirea cititorului card memorie.

Reparatii pentru cele mai noi modele de Samsung si Iphone

Ne daruim tot interesul si in reparatia laptopurilor. Service-ul nostru GSM efectueaza si toata gama de reparatii laptopuri, indiferent de marca. Reinstalam sisteme de operare,inlocuim placi de baza sau display-uri, realizam curatari interne sau inlocuim pasta de racire.

Printre cele mai intalnite si cautate servicii este inlocuirea display-ului pentru telefoanele din gama Apple Iphone si Samsung Galaxy, cu pastrarea functionalitatii display-ului original. Stim ca iti iubesti telefonul si de aceea iti punem la dispozitie cele mai avantajoase solutii de service.

Folosim componente originale sau de cea mai inalta calitate in procesul de reparatie/inlocuire, astfel incat gadgetul tau sa fie nou ca in prima zi!

Pentru ca dumneavoastra sa iesiti mereu in avantaj, va oferim cel mai bun raport calitate pret de pe piata! La noi veti avea mereu garantia ca veti beneficia de cele mai inalte si calitative servicii pentru o suma normala!

Comercializare accesorii Vetter

Comtek GSM comercializeaza accesorii Vetter (www.vetter.ro), la cele mai bune preturi.

Printre accesoriile comercializate se numara: acumulatori, cabluri si adaptoare, huse, folii de protectie, accesorii auto si colatorie, incarcatoare, suporturi, dispozitive bluetooth, accesorii inteligente.